Webinars en tutorials om Brio snel onder de knie te krijgen!

Brio

Wilt je snel alles te weten komen over de nieuwe functionaliteiten van je Brio-software? Dat kan dankzij onze webinars en tutorials!

Webinars om te bekijken en te herbekijken

Zoals u wellicht weet, vond het eerste webinar van Portima plaats op 6 juni. Dit live webinar ging over de nieuwigheden van BRIO4YOU versie 16 en was een groot succes. U kon er in 3 kwartier de belangrijkste nieuwe functies van deze versie ontdekken. Handig, niet?

Kon u ons webinar niet live bijwonen? Geen probleem! U kan het bekijken en herbekijken wanneer het u past. Ga gewoon naar BEN (ben.portima.be), tab Opleidingen - Webinars Replay.

Dit is nog maar het eerste webinar van een lange reeks. We maken alvast een nieuwe afspraak in september voor een webinar over BRIO Analytics!

 

Tutorials: tips en tricks, met animatie

De webinars zijn niet de enige nieuwigheid waarmee we u iets willen bijleren. Onlangs hebben we ook een aantal tutorials ontwikkeld. Deze korte animatiefilmpjes van 3 tot 4 minuten doen telkens een specifieke functionaliteit uit de doeken. 

Voor versie 16 van BRIO4YOU zijn er al 9 beschikbaar. Ze gaan onder andere over de berekening van het risiconiveau (anti-witwaswetgeving), de 'quick wins' van BRIO Analytics en hoe aanvragen ter ondertekening herinneren of schrappen.

Geïnteresseerd? U vindt al onze tutorials in BEN, op de pagina 'Handleidingen' van uw beheersoftware, kolom 'Animaties'.