Papierloos verzekeren dankzij MyBroker en PortiSign on Mobile

Brio MyBroker

Via MyBroker kunnen uw klanten op hun smartphone of tablet hun verzekeringscontracten en documenten elektronisch ondertekenen met PortiSign on Mobile.

Via MyBroker kunnen uw klanten op hun smartphone of tablet hun verzekeringscontracten en documenten elektronisch ondertekenen met PortiSign on Mobile. De handtekening via PortiSign on Mobile is bovendien erg gebruiksvriendelijk: een pincode volstaat!

Het is een Europese primeur waarop we erg trots zijn: Portima heeft met PortiSign on Mobile als eerste een oplossing ontwikkeld voor de elektronische handtekening van verzekeringscontracten op smartphone.

Hoewel erg eenvoudig is deze handtekening 100% betrouwbaar. De handtekening via PortiSign on Mobile heeft immers dezelfde waarde als de geschreven handtekening en kan niet worden betwist!

Dankzij deze digitale innovatie daalt de doorlooptijd van de administratieve afhandeling van een verzekeringscontract enorm. De administratieve rompslomp en bijhorende kosten worden tot een minimum beperkt en de tijd die u wint, kan u aan uw (toekomstige) klanten besteden.

Wat moet u hiervoor doen? Uw klanten eerst toegang geven tot MyBroker! Vervolgens dient u eenmalig de gegevens van de eID-kaart van uw klant in te lezen en op te slaan in BRIO4YOU. Daarna volgt de klant bij de eerste handtekening een zeer eenvoudige beveiligingsprocedure; nadien volstaat zijn pincode om al zijn contracten en documenten te ondertekenen.